header ratio

header ratio

Informatie voor besturen

Ook jouw vacature voor een vaste arbeidsplaats op deze site? Of gebruikmaken van onze invalpools? Dat kan, als jouw school(bestuur) is aangesloten bij RTC Transvita. Je kunt dan jouw vacature rechtstreeks plaatsen via een eigen account. Heb je (nog) geen account, lever dan jouw vacatures aan via info@voordeklas.nl.

Vacatures voor vervangingen publiceren we hier niet. Vervangingsvacatures worden ondervangen door de melding in de Vervangingsmanager van Transvita (binnen de vervangingspool-omgeving). In overleg met Transvita kunnen vervangingsaanvragen voor zwangersschaps- en ouderschapsverlof naast de melding in de vervangingsmanager wel in de vacaturebank van voordeklas worden opgenomen. Invulling van een dergelijke vervanging door een "eigen geworven" kandidaat via voordeklas kan alleen definitief plaatsvinden met toestemming van Transvita / PiO omdat dit nooit ten koste mag gaan van een (talent)pooler.

Ontvang je een open sollicitatie van een leerkracht die niet (direct) bij jouw bestuur aan de slag kan? Dan vragen we je de sollicitant bij voorkeur te verwijzen naar voordeklas.nl. Zo kan de leerkracht zich goed oriënteren op de vacatures in midden-Nederland en zich inschrijven als invalkracht bij Transvita. Zo houden we met z’n allen de leerkrachten optimaal aan het werk!

Is jouw schoolbestuur nog niet bij Transvita aangesloten? Neem dan een kijkje op onze website, www.transvita.nl. Daar vind je informatie over wat Transvita is en doet, en wat je als school kunt doen om je bij ons aan te sluiten.

Vacatures van de week

Voor de klas gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.