header ratio

header ratio

Met jouw expertise in het basisonderwijs

Draag bij aan de ontwikkeling van kinderen

Extra hulp in de klas is meer dan welkom, zowel voor korte als voor langere perioden. Aan de ene kant om de werkdruk te verlichten, aan de andere kant omdat scholen graag het onderwijsaanbod willen verbreden met mensen zonder Pabo-opleiding. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen.

Dus wil je graag een keer gastdocent zijn, ben je vakleerkracht, onderwijsassistent, student of wil je je eens oriënteren op het basisonderwijs? Via dit portaal kun je je aanmelden om kinderen te helpen in hun groei en ontwikkeling. Een mooie kans om een bijdrage te leveren, wat (bij) te verdienen en/of om je te oriënteren op een mogelijk nieuwe stap in je carrière.

Op welke manieren kun je je inzetten?

Je kunt op verschillende manieren jouw kennis, expertise en enthousiasme delen met kinderen in het basisonderwijs:

  • Als gastdocent (als vrijwilliger of betaald). Wat je beroep ook is; brandweerman, advocaat, ondernemer, techneut, medicus, hovenier, wethouder, profvoetballer, winkelier, accountmanager of secretaresse… Jij vindt het leuk om een groep basisschoolkinderen een les(dag) mee te nemen in jouw dagelijkse werkveld. Je vertelt bevlogen over jouw beroep en expertise! Je kunt een gastles verzorgen als vrijwilliger, maar eventueel ook tegen een vergoeding.
  • Als vakleerkracht (betaald). Je hebt kennis van een specifiek vakgebied, bijvoorbeeld muziek, lichamelijke opvoeding, drama/dans/toneel/cultuur, techniek of geschiedenis, en je vindt het leuk om voor kinderen in het basisonderwijs professioneel een les te verzorgen.
  • Als onderwijsassistent/leraarondersteuner (betaald). Je hebt geen Pabo-diploma, maar het spreekt je erg aan om kinderen te helpen in hun ontwikkeling en groei. Je helpt graag leerkrachten in hun dagelijkse werk voor de klas en kunt misschien zelfs wel onder supervisie een klas draaien.
  • Als student (betaald). Wil je wat bijverdienen door een klas basisschoolkinderen te begeleiden, terwijl ze bijvoorbeeld online les krijgen van hun leraar? Ook jouw hulp kunnen we goed gebruiken.

Als je voor een betaalde variant kiest zijn er voor een een aantal situaties vaste bruto uurlonen bepaald. Deze uurlonen sluiten aan bij de cao-po. De uurlonen zijn inclusief vakantiegeld en vakantiedagen

Samenwerking met Meester Rembrandt en Echt Onderwijs

Lijkt jou dat wat, om voor de klas te staan en een les te verzorgen of een leerkracht te ondersteunen? Meld je dan aan! Je kunt je inschrijven via een van de onafhankelijke partijen met wie wij als RTC Transvita samenwerken. Dit zijn Meester Rembrandt en Echt Onderwijs.

We ontvangen je graag met open armen voor de klas! Kunnen wij op een bijdrage van jou rekenen? Meld je aan via onderstaande links:

Voor scholen en besturen Talent van buiten

Deelnemende scholen kunnen zoeken en boeken via de besloten inlogpagina van Talent van buiten.
Het wachtwoord is u toegezonden door Transvita.

Meer informatie over het portal vindt u ook in onze digitale flyer.

Talent van buiten

Meer informatie?
Voor scholen en besturen
Voor de klas gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.