header ratio

header ratio

Spelregels

  • Wanneer je via voordeklas.nl solliciteert op een vacature bij één van de aangesloten scholen, dan verloopt de opvolging van jouw sollicitatie via de vacaturehouder. Voordeklas.nl publiceert vacatures van aangesloten scholen, maar heeft verder geen rol in het selectieproces. Ook is voordeklas.nl niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor het handelen van scholen/besturen die vacaturehouder zijn.

  • Schrijf je je in voor de (PiO-)invalpool of de Talentenpool, dan geef je Transvita toestemming jouw inschrijvingsdossier aan één van de deelnemende scholen of besturen te verstrekken. Dit kan zijn: NAW-gegevens, CV, diploma's en bijvoorbeeld een motivatiebrief.

  • Als werkzoekende kunt je jouw profiel achterlaten bij voordeklas.nl. Hierdoor kunnen we in de toekomst matches maken en je attenderen op passende vacatures. Ook vergemakkelijkt het jouw sollicitatie in de toekomst. Het profiel houd je zelf up-to-date. Je kunt jouw gegevens wijzigen via een login met je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Ook kun je jouw profiel zelf verwijderen, op elk gewenst moment. Jouw sollicitatiedossier wordt door de bij ons aangesloten scholen vertrouwelijk behandeld. Zij mogen jouw gegevens niet aan derden verstrekken.

Vacatures van de week

Voor de klas gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.